Ebba (toccata) wrote,
Ebba
toccata

 • Mood:

Diffust

För varje dag som går blir jag mer oengagerad på jobbet. Inget känns längre särskilt viktigt, jag är seg i huvudet och har svårt att komma på saker att göra. Vill bara att dagen ska ta slut så att jag kan åka hem. Jag har helt enkelt blivit extremt mentalt frånvarande. Det är svårt att inte vara det när man har ett sparkande pyre i magen och en jätteintressant "Att föda"-bok som väntar varje rast. Jag vill bara sitta hemma med en kopp varm choklad och läsa böcker. Samtidigt är det kanske dumt att göra det nu - böckerna får det att kännas som om förlossningen är alldeles runt hörnet, när det är rätt så långt kvar.

Samtidigt har jobbet blivit mer närvarande för jag har fått visa ut flera gravplatser till anhöriga som brutit ihop och gråtit, vilket alltid får mig att gråta med. Svårt att inte tänka på sånt när man kommit hem. Men ändå. Inget känns längre viktigt, bara jag och magen. Och Erik, världens bästa <3 <3

Testade akupunktur på det ställe jag har ont i korsryggen hos sjukgymnast i tisdags. Ska gå igen nästa tisdag. Det var helt okej, jag tror det kommer hjälpa. Har alltid undrat hur det känns men det var verkligen inte farligt. Kändes bara just när hon satte in nålarna. Jag ska försöka utveckla min förmåga att slappna av när saker gör ont. Det kommer sannerligen behövas senare. I övrigt mår jag så bra, har inte varit förkyld eller sjuk någon gång under 2011. I rule!

Såg senaste Ghibli-filmen Arrietty the borrower nyligen. Gjorde det innan jag läste originalboken The Borrowers från 1952. Men det gjorde inget för boken skilde sig så mycket från filmen ändå. Fin Ghiblifilm.

Just nu: Tänker på namn, vill rensa ut massor av kläder, borde slipa och måla mitt kommande skrivbord som står i vardagsrummet för snart orkar jag inte, ska sy en amnings/sovkudde, har börjat sova med linne för att ena bröstet läcker (fascinerande). Jag har en bit av ett trosskydd i behån varje dag, haha, fin smäcker lösning va?

Nej, jag är inte så osocial som jag kan verka. Vill gärna ut och göra saker och träffa folk! Det är bara jobbet som är seeeeeegt. Saknar Lotta på jobbet. I måndags fick hon sin bebis! Fan vad jag längtar. <3

En annan fin sak är att Madde från Växjöpluggtiden som bott i Spanien sen dess ska bo i Stockholm ett år. Snart kommer vi att ses igen. Härligt med kontakter som återuppstår.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 2 comments